Tristan Tate a fost vizitat în arest de iubită și una dintre victimele din dosar

Iubita lui Tristan Tate, alături de copilul lor și una din victimele din dosar, au mers în vizită la pușcărie.

Iubita lui Tristan Tate, alături de copilul lor și una din victimele din dosar, au mers în vizită la pușcărie. Este informația orei. Frații Andrew și Tristan Tate au mai fost vizitați de înalți oficiali ai Ambasadei Marii Britanii la București, iar acum se pare că și iubitele lor au decis să se ducă să îi vadă. De altfel, printre argumentele cu care frații Tate au încercat să obțină eliberarea din arest a fost și faptul că au copii. Judecătorii însă au decis să nu îi lase să iasă din spatele gratiilor.

Citește și: Consulul Marii Britanii la București i-a vizitat pe frații Tate în Arestul Central al Poliției Capitalei

Printre femeile care au trecut pragul penitenciarului se află chiar și o victimă din dosar, anunță România TV. Tânăra ar fi fost exploatată sexual de frații Tate, acuză anchetatorii, însă ea nu vede lucrurile așa, astfel că a mers în vizită la cei doi.

1 COMENTARIU

  1. daca anchetatorii asa vad lucururile, deh…e victima, clar. daca asa au decretat anchetatorii asa este. fata spune ca nu este asa, anchetatorii nu si nu. maine – poimaine vin anchetatorii si decreteaza ca mi-am violat si exploatat sotia, chiar daca sotia o sa spuna ca nu e asa, mai conteaza …? pana unde duce mizeria asta? se vede de la o posta ca totul, doar cine e naiv pune botul la toata șarada asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...