La mai bine o lună de la alegerile prezidențiale din SUA, Trump spune în continuare că a câștigat

La mai bine de o lună de la alegerile prezidențiale din SUA, președintele în exercițiu Donald Trump susține în continuare că a câștigat cursa electorală.

În câteva zile urmează să aibă loc reuniunea electorilor în cadrul căreia se va desemna viitorul președinte al SUA, adică Joe Biden. Cu toate astea, Trump susține în continuare că el a câștigat alegerile.

„Am câștigat alegerile cu o majoritate covârșitoare, dar vorbesc doar de voturile legale, nu de alegătorii falși și de fraudele care au plutit miraculos pretutindeni! Ce rușine!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Reacția lui Trump vine după ce Curtea Supremă a SUA a respins o încercare de-a oficialului american de a răsturna rezultatele alegerilor prezidențiale în patru state cheie.

Procesul intentat săptămâna aceasta de autoritățile din statul Texas a urmărit invalidarea rezultatelor din Georgia, Michigan, Pennsylvania și Wisconsin, state câștigate de președintele ales Joe Biden, scrie Digi24.

Dar Curtea Supremă a decis că Texasul nu avea calitatea legală să intervină în organizarea alegerilor în alte state.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...