La mai bine o lună de la alegerile prezidențiale din SUA, Trump spune în continuare că a câștigat

La mai bine de o lună de la alegerile prezidențiale din SUA, președintele în exercițiu Donald Trump susține în continuare că a câștigat cursa electorală.

În câteva zile urmează să aibă loc reuniunea electorilor în cadrul căreia se va desemna viitorul președinte al SUA, adică Joe Biden. Cu toate astea, Trump susține în continuare că el a câștigat alegerile.

„Am câștigat alegerile cu o majoritate covârșitoare, dar vorbesc doar de voturile legale, nu de alegătorii falși și de fraudele care au plutit miraculos pretutindeni! Ce rușine!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Reacția lui Trump vine după ce Curtea Supremă a SUA a respins o încercare de-a oficialului american de a răsturna rezultatele alegerilor prezidențiale în patru state cheie.

Procesul intentat săptămâna aceasta de autoritățile din statul Texas a urmărit invalidarea rezultatelor din Georgia, Michigan, Pennsylvania și Wisconsin, state câștigate de președintele ales Joe Biden, scrie Digi24.

Dar Curtea Supremă a decis că Texasul nu avea calitatea legală să intervină în organizarea alegerilor în alte state.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...