Trump zice că dacă el ar fi fost președinte, Rusia nu ar fi invadat Ucraina

Fostul președinte american Donald Trump a făcut mai multe declarații interesante în prezența susținătorilor săi adunați la Anchorage, Alaska, unde se afla în vederea alegerilor pentru Congresul SUA, care sunt programate în noiembrie.

„Vom revendica magnifica noastră Casă Albă. În 2024, la alegerile prezidențiale. Pentru că victoria mea din 2020 a fost obturată de frauda electorală. Vom opri crima care comandă în orașele conduse de democrați. Vom restabili legea și ordinea și o vom face pe China să plătească și să-și asume responsabilitatea răspândirii virusului Covid. Vom preda patriotismul în școli și respectul pentru steagul nostru. Nici un profesor nu va avea voie să aducă în școli tema transgender fără acordul părinților elevilor”.

Fostul președinte de la Casa Albă a mai afirmat că, dacă el ar fi fost în funcție „nu ar fi fost nicio invazie rusă în Ucraina. Dacă alegerile ar fi mers altfel, nu am fi părăsit Afganistanul așa, fugind ascunși în spatele echipamentelor militare în valoare de miliarde de dolari și nu ar exista niciun dezastru ucrainean cu sute de mii de morți”.

Trump a mai spus că toate astea sunt acum dorințele lui. Pe care, cu ajutorul celor care îl susțin, poate să le pună în practică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...