Trupa VUNK – concert pe 13 decembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti. Prețul biletelor

Trupa VUNK revine pe 13 decembrie, de la ora 20.00, în concert la Sala Polivalentă din Bucureşti. Concertul are loc după o pauză de trei ani cauzată de pandemia de COVID.

„Nimic solid nu se construieşte peste noapte. Gloria poate veni foarte repede şi poate dura cât un story de instagram, doar o zi. Dar să ajungi la sufletele oamenilor, să rămâi acolo, să construieşti o carieră, o poveste care să îi inspire şi pe alţii mai târziu, asta se construieşte cu răbdare, dar neapărat cu foarte multă pasiune. Intensitatea pasiunii este decisivă”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, într-un interviu acordat Agerpres.

El a vorbit despre concertul de la Polivalentă, despre noul album, despre visuri şi pasiuni.

Trupa VUNK – concert pe 13 decembrie la Sala Polivalentă. La ce să ne aşteptăm?

VUNK încheie anul 2022 cu un concert la Sala Polivalentă, o revenire în acest spaţiu după o pauză destul de lungă – trei ani de la concertul „VUNK – DEJA VU”. La ce să ne aşteptăm?

„S-a adunat multă poftă de a pune în scenă un spectacol mare, să venim iar cu o poveste de spus, mai ales că în aceşti trei ani s-au adunat şi multe alte piese noi, pe care nu am apucat până acum să le cântăm în concertele noastre tradiţionale din această sală.

Anul acesta, pentru noi, se împlinesc 10 de ani de spectacole la Sala Polivalentă şi cu atât mai mult ne dorim să creăm cel mai bun spectacol al nostru de până acum”, spune Cornel Ilie.

Care este prețul biletelor la concert Trupa VUNK

Ultra VIP – 206,14 lei – Stoc epuizat
VIP – Presale – 149,14 lei 
Categoria A – Presale – 118,14 lei
Categoria B – Presale – 102,14 lei 
Categoria C – Presale – 86,14 lei 
Fan Zone – Presale – Fara loc, în picioare – 86,14 lei 
Dacă ai un cod de voucher, click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole