Tudor Chirilă: „Bătăușia și smecheria de cartier mutate în Parlament nu produc reformă”

Tudor Chirila a comentat, recent, incidentul în care au fost implicați George Simion, liderul AUR, și Virgil Popescu, ministrul Energiei. Celebrul actor a venit cu un val de critici pe rețelele de socializare.

Artistul este convins că George Simion a făcut acest gest intenționat că să stârnească reacții aprinse și să câștige simpatia alegătorilor. Tudor Chirilă este deranjat de faptul că „șmecheria” și „bătătușia” de cartier s-au mutat în Parlament. 

Când te duci să iei de gât un ministru și să faci circ la tribuna Parlamentului știi că vei fi filmat. Probabil că asta îți dorești, ca publicul tău să vadă cât de smardoi și patriot ești. Desigur, asta nu rezolvă problemele populației sărace, nu cresc pensiile și nu scad facturile, oamenii trântesc, eventual, o sudalmă de ușurare, dar problemele rămân acolo, clasa politică nu se emancipează, însă violența devine carte de vizită și modus operandi. – Ai văzut bă ce i-a făcut lu’ ăla? Bine i-a făcut”, scrie Chirilă cu năduf.

„Astea vor deveni comportamente acceptabile”

Actorul și cântărețul mai comentează că „bătăușia și smecheria de cartier mutate în Parlament nu produc reformă, ci eventual produc voturi”. În viziunea lui problema e că societatea noastră condamnă violența, iar parlamentul legiferează împotriva ei, în școli se vorbește de campanii anti-bullying, însă copiii noștri dacă se uită la „modelele din Parlament văd un episod ca cel de astăzi care face ca nimeni pe viitor să nu se mai indigneze la hărțuirea femeilor tot din parlament sau la limbaj suburban în fața camerelor de luat vederi. Astea vor deveni comportamente acceptabile”, a evidențiat Tudor Chirilă pe Facebook.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Cristian Popescu Piedone: „HERĂSTRĂU, extremă urgență!”. Unde a dus lenea administrativă...

Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari șanse la Primăria Capitalei, atrage atenția asupra situației dezastruoase în care se află Herăstrău, cel mai...
Retter Group

Retter Group: Performanță remarcabilă pe Autostrada A7

Compania românească Retter se distinge prin performanța sa remarcabilă pe șantierul Autostrăzii A7, Lotul 1, unde desfășoară o impresionantă desfășurare de forță la structuri...