Tudose: ”Mamaia e un dezastru!” Ciolacu: ”Nu mai reprezintă o opțiune pentru mine”

Publicat: 11 mai 2024, 20:25, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Tudose: ”Mamaia e un dezastru!” Ciolacu: ”Nu mai reprezintă o opțiune pentru mine”

Mihai Tudose și Marcel Ciolacu îi critică pe cei care răspund de soarta stațiunii Mamaia.

Mihai Tudose, vicepreședintele PSD și europarlamentar, aduce acuzații dure la adresa stațiunii Mamaia, descrisă ca fiind într-o stare dezastruoasă. El susține că Mamaia suferă de lipsa unei strategii turistice coerente și de o dezvoltare incorectă. Tudose accentuează că turismul nu poate fi limitat la doar trei luni pe an și cere o abordare holistică pentru a revitaliza zona, propunând diverse evenimente și inițiative pe tot parcursul anului.

„Noi stăm să vorbim de două tarabe din Mamaia care, între noi fie vorba, arată un dezastru. Haideți că v-o spun eu! E un dezastru! Dacă ăla e plan de sistematizare sau ce e acolo, e un termen din ăsta mai ciudat, dar nu vi-l spun, că mă duc la combaterea discriminării după aia. Am fost, în mai anul trecut, la o nuntă în Constanța. Stăteam la etajul 7, înainte de nuntă, pe balcon și țineam cafeaua pe masă cu mâna, că pleca cafeaua de acolo din cauza boxelor de jos, la trei după amiaza, în extrasezon. Înțeleg că e frumos cu muzică, dar… Și acolo aveam un excavator, dincolo o macara, niște betoane acolo, două amaneturi, un chioșc de gogoși. Jenant!”, a afirmat Tudose.

Acesta a adăugat: „Nu-mi place nici Mamaia, nici Năvodari! Trebuie dezvoltare integrală (…). Nu poate să funcționeze Constanța doar trei luni pe an. Turism din ăsta de trei luni. De două luni dacă plouă sau o lună dacă e și frig. Sunt hoteluri, 12 luni pe an trebuie să se întâmple ceva aici, de la tot felul de concursuri, simpozioane și așa mai departe. Cineva trebuie să aibă imaginație și să le pună pe masă. Aici, cine vinde gogoși două luni, gata, ne-am scos, am plecat acasă. Ăsta nu-i turism! Asta nu-i Constanța!”.

În același timp, și președintele PSD, Marcel Ciolacu, exprimă dezamăgirea față de regresul stațiunii Mamaia, subliniind că aceasta nu mai este la fel de atrăgătoare ca în trecut. Ciolacu precizează că preferă să-și petreacă concediul în România și că Mamaia nu mai reprezintă o opțiune atrăgătoare pentru el.

Mihai Tudose și Marcel Ciolacu, care coordonează campania electorală pentru europarlamentare din partea PSD, au făcut aceste declarații în cadrul unei evenimente la Constanța, unde au fost prezenți pentru a lansa candidații partidului din județ.