Tudose (PSD): Se impunea remanierea ministrului Energiei, Virgil Popescu

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ministrul Energiei, Virgil Popescu, trebuia demis din Guvern, pentru că „mare parte din haosul de astăzi”, din domeniul gestionat, este din cauza acestuia.

„Eu îmi menţin opinia că mare parte din haosul de astăzi i se datorează. El a avut o strategie, eu nu contest că fiecare om poate să aibă o idee, am înţeles. Domnia sa a aplicat ideea lui, a convins de ce e responsabil de ideea lui, rezultatele nu sunt cele scontate”, a răspuns Tudose la întrebarea dacă Virgil Popescu va putea să gestioneze situaţia complicată care se anunţă pentru iarna viitoare.

Întrebat dacă se impune remanierea ministrului liberal Virgil Popescu, Tudose a spus că „este problema domnului prim ministru”, precizând că punctul său de vedere este, aşa cum a mai spus, „da, se impunea remanierea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...