Tulcea: 10 proxeneți care au obținut un milion de dolari din exploatarea sexuală a unor fete, arestați

Zece bărbați din Tulcea au fost reținuți de oamenii legii după ce au obținut un milion de dolari de pe urma unor tinere pe care le-au trimis în străinătate să se prostitueze.

Procurorii DIICOT Tulcea anunță, miercuri, că au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a 12 inculpați, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

În perioada 2011 – 2021, s-au constituit trei grupări infracționale organizate în orașul Măcin, județul Tulcea, care convingeau tinere să practice prostituția în străinătate, obținând astfel venituri substanțiale de pe urma acestora.

Cele trei grupări au obținut din activitățile infracționale aproximativ un milion de dolari, bani folosiți pentru achiziționarea unor case și autoturisme de lux, conform DIICOT.

Procurorii DIICOT au făcut 10 percheziții domiciliare în orașul Măcin, în urma cărora au fost ridicate 5 autoturisme de lux, telefoane mobile, suma de 25.000 de euro, precum și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Apoi, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a 10 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...