Tumult în Parlament. Cioloș a atacat-o pe Șoșoacă: Sper că aveți responsabilitate pentru cei care sunt azi la ATI. Șoșoacă: „Pentru colegii de la USR spun ‘jos masca!’, vă ascunde ipocrizia”

Publicat: 20 oct. 2021, 12:28, de Narcis Popescu, în ESENȚIAL , ? cititori
Tumult în Parlament. Cioloș a atacat-o pe Șoșoacă: Sper că aveți responsabilitate pentru cei care sunt azi la ATI. Șoșoacă: „Pentru colegii de la USR spun 'jos masca!', vă ascunde ipocrizia”

Premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, s-a dezlănțuit în Parlament după ce a fost criticat pentru că nu ar fi patriot. Acesta a apostrofat-o și pe senatoarea Diana Șoșoacă pentru că ar fi încurajat românii să nu se vaccineze.

A renunța e cel mai ușor lucru. E cel mai ușor, mai greu e să îți asumi responsabilitatea în momente dificile. Și nu să chemi specialiștii din afară atunci când ai un vot. Domnilor Romașcanu, Simonis, a fi român nu înseamnă să ții discursuri sforăitoare, ci să simți ca un român. A fi român nu înseamnă să guvernezi ca să plece mii de români din țară. O să mă opresc aici cerându-vă să ne asumăm acest vot și să nu lăsăm pe alții să ne facă guvern. Haideți să ne asumăm împreună un guvern. Noi credem că politica înseamnă și bună-credință, nu doar urlete din sală. Sunt aici, acasă la mine, în România. Mulțumesc, doamna Șoșoacă, pentru atacuri. Spre că aveți puțină responsabilitate pentru românii care au ajuns azi la ATI„, a spus Cioloș.

Diana Șoșoacă, show în Parlament: ”Pentru colegii de la USR spun ‘jos masca!’, vă ascunde ipocrizia

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit în Parlament. „Pentru colegii de la USR spun „jos masca!”, vă ascunde ipocrizia”, le-a transmis Șoșoacă parlamentarilor useriști. „Legea permite celor cu probleme medicale să nu poarte mască”, a spus senatoarea, ca o replică pentru aceia care au criticat-o că nu poartă mască de protecție. De la tribuna Parlamentului, Șoșoacă a ținut să-i transmită salutări premierului ungar Viktor Orban: „Poate cândva vom avea și noi un guvern naționalist, după exemplul Ungariei”.