Turiști bătăuși arestați

Sâmbătă seara, la Roma au fost arestați patru turiști, doi americani, având vârste de 33 și 31 de ani, și doi suedezi, de 28 și 34 de ani. Din motive care încă nu sunt cunoscute, bărbații s-au luat la bătaie în Piazza Venezia, chiar în fața sediului carabinierilor.

Desigur că, așa stând lucrurile, carabinierii au intervenit repede ca să oprească bătaia. Dar nu într-atât de iute, căci unul dintre bărbați a apucat, în toiul bătăii, să zboare mai mulți metri prin aer și să aterizeze pe o mașină parcată regulamentar în apropiere. Se înțelege că și ceilalți au încasat-o bine.

Toți turiștii bătăuși au ajuns la spital și, din fericire, s-a constat că nu au leziuni foarte grave. Câteva zile de spitalizare și vor fi externați. Carabinierii, după ce au oprit bătaia – aproape bătălie, se ocupă acum de identificarea celor patru. Și, de asemenea, încearcă să afle ce anume a stat la baza scandalului dintre ei.

Când vor ieși din spital, bărbații nu vor mai avea voie să se plimbe ori să se deplaseze în zonele urbane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...