Turos Lorand la moțiunea de cenzură: Acest instrument de a trage la răspundere Guvernul este folosit în mod ridicol

Senatorul UDMR Turos Lorand a declarat marţi, în plenul Parlamentului, că Opoziţia foloseşte moţiunea de cenzură într-un mod „ridicol”, în loc de argumente „venind doar cu nişte generalităţi şi multe sloganuri politice”.

Azi, Opoziţia nu face altceva decât îşi exercită dreptul de a contesta acţiunile Guvernului aflat la putere. După ce am citit textul moţiunii căutând argumente pertinente şi motive întemeiate de a prelua acest Guvern, care a preluat conducerea ţării de şase luni zile, am înţeles că acest instrument de a trage la răspundere Guvernul este folosit într-un mod ridicol. Nu mă aşteptam la o analiză obiectivă a activităţii Guvernului, pentru că nu asta e treaba Opoziţiei, dar totuşi speram să luaţi în serios acest exerciţiu. În loc de argumente, sunt prezentate doar nişte generalităţi şi multe sloganuri politice. Cred că e prea puţin„, a afirmat senatorul UDMR.

Potrivit acestuia, în prezent, România are nevoie de o guvernare stabilă, sustenabilă şi predictibilă.

Noi asigurăm această guvernare, nu dorim să schimbăm guverne din şase în şase luni, aşa cum s-a întâmplat atunci când dumneavoastră aveaţi majoritate parlamentară. Nu există şanse să doborâm recordul dumneavoastră privind numărul miniştrilor într-un singur mandat. Avem cu totul alte priorităţi. România, în momentul de faţă, are nevoie de stabilitate, sustenabilitate şi predictibilitate, are nevoie de o strategie pe termen mediu şi lung în fiecare domeniu„, a susţinut Turos Lorand.

El a adăugat că Guvernul actual nu face altceva decât să funcţioneze normal, în condiţiile provocărilor aduse de pandemie.

În acest Guvern tocmai asta ne-am propus: să punem România pe un trend ascendent. Guvernul actual nu face altceva decât să funcţioneze normal în condiţiile provocărilor aduse de pandemie. Se lucrează mult şi intens pentru a aduce România la normalitate pe linia dezvoltării sustenabile„, a încheiat senatorul UDMR.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole