Planuri: Twitter îşi retrage obiective şi perspective oferite anterior

Twitter a raportat o creştere a numărului de utilizatori în primul trimestru, dar veniturile au fost sub aşteptările analiştilor, relatează CNBC.

Twitter a obţinut venituri de 1,2 miliarde, faţă de cele 1,23 miliarde pe care le aşteptau analiştii, potrivit Refinitiv. Compania a depăşit estimările privind profitul pe acţiune, care este de 4 cenţi, ajustat faţă de 3 cenţi aşteptaţi.

Numărul de utilizatori activit zilnici monetizabili a fost de 229 de milioane, în creştere cu 15,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În SUA, numărul utilizatorilor a crescut cu 6,4% faţă de acelaşi trimestru din anul precedent, la 39,6 milioane. La nivel internaţional, numărul acestor utilizatori a ajuns la 189,4 milioane, în creştere cu 18,1% faţă de anul precedent.

Snap a raportat săptămâna trecută că veniturile sale au fost afectate de tendinţele macroeconomice care influenţează agenţii de publicitate, care ar putea afecta în mod similar Twitter. Deşi ar putea dura luni de zile până când acordul convenit de Musk pentru cumpărarea Twitter să se finalizeze, compania şi-a anulat o conferinţă obişnuită privind câştigurile, în urma ştirilor despre achiziţie de luni.

Acordul de preluare ar urma să fie finalizat anul acesta.

Twitter a mai spus că nu va oferi estimări de viitor şi  că îşi retrage obiectivele şi perspectivele pe care le-a oferit anterior.

Musk a semnalat că ar dori să-şi folosească proprietatea pentru a face din Twitter o platformă mai deschisă, atât prin transparenţa algoritmilor şi proceselor, cât şi prin faptul că este mai tolerant faţă de punctele de vedere diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...