Tzancă Uraganu nu a venit la un concert unde fanii au plătit sute de lei

Artistul n-a mai ajuns la un spectacol de Revelion organizat la una din cele mai mari săli de spectacol din Maramureș, asta deși 1.000 de oameni au plătit biletul.

Biletul la petrecerea de Revelion cu celebrul manelist a costat 600 de lei, însă cei care aștepttau cu nerbădare evenimetul au aflat de pe pagina de Facebook a sălii „Perla Cosăului“ că evenimentul nu va mai avea loc. Anunțul a fost făcut printr-un clip video cu manelistul, postat cu doar o zi înainte, în care acesta anunță că „Ne cerem scuze, dar nici pe 31 decembrie nici pe 1 inuarie nu este zbor”.

La scurt timp, oamenii care au plătit pentru a participa la acest eveniment și-au cerut banii, iar alții au fost ironici, având în vedere calitatea actului artistic: „Ce s-a întamplat? De ce nu se mai ține revelionul? Mult succes!”; „Nicio pierdere” sau „Se întorc Petreușii în mormânt!…..cânta Tzanca în Maramureș…”, potrivit Adevarul.

De altfel postarea a fost apoi ștearsă sau ascunsă, din cauza comentariilor.Este pentru a doua oară când un concert al manelistului este anulat în Maramureș.

Tzancă Uraganu ar fi trebuit să cânte la Balul Bobocilor în Baia Mare la Clubul La Lăutari, doar că acesta a fost închis de pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...