Ucigașul Bone Ferenc și-a recunoscut crima. Motivul este halucinant

Bone Ferenc și Beata Molnar păreu un cuplu normal. Doar păreau. Au plecat amândoi într-o excursie la munte. Pe drum, el a cerut-o în căsătorie. Femeia a refuzat, iar el a omorât-o pe loc. Apoi a băgat-o într-un sac și i-a aruncat trupul neînsuflețit pe un câmp din spatele unei benzinării din apropiere de Aleșd, județul Bihor.

Fostul cadrul universitar, Bobe Ferenc a sugrumat-o pe tânăra de 30 de ani, Beata Molnar din Cluj, la Vălul Miresei deoarece a cerut-o în căsătorie, ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj. Spune că și-a pierdut mințile și că nu și-a dorit să o omoare, potrivit anchetatorilor.

Criminalul a povestit anchetatorilor că și-a dat seama ce a făcut abia când a văzut că tânăra și-a schimbat culoarea feței și nu a mai mișcat. Acela a fost momentul în care a luat cadavrul, l-a pus într-un sac menajer și l-a băgat în portbagaj, însă, spune el, pe drum s-a mai oprit de două ori în căutarea unui loc prielnic pentru a scăpa de trupul fetei.

Bone Ferenc a fost prins la Oradea

După crimă a plecat spre Oradea, unde s-a ascuns aproximativ 85 de ore într-un vagon al unui tren dezafectat. Acesta avea alături de el mai multe sticle mari de apă și își făcuse din câteva plăci de polistiren un fel de culcuș unde să se poată odihni.

Pe fosta iubită a bătut-o până a băgat-o în spital

În vara anului 2020, Bone Ferenc avea o relație cu o tânărp din localitatea Zarand. Acesta a bătut-o până a băgat-o în spital.Asta i-a adus şi o condamnare cu suspendare de un an şi 3 luni dar şi desfacerea contractului de la universitate. La proces, fata a dus în faţa judecătorului declaraţiile scrise ale unor foste iubite. 3 la număr şi toate au descris relaţii de coşmar cu Bone.

„Îmi curgea sângele din nas și mâinile-mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulțumit”, a mărturisit victima, citată de Antena 3.

O altă iubită a criminalului Bone Ferenc a declarat alte mărturii șocante. „Mi-a aruncat telefonul din mână şi a început să mă lovească. A ajuns în spatele meu, m-a trântit la pământ și m-a prins și m-a sugrumat până am leşinat. Când m-am trezit pe podeaua bucătăriei, la început n-am înţeles unde eram. Am oftat si m-am întins pe saltea. A venit la mine şi s-a culcat lângă mine apoi a zis: Iepuraş, capul tău a devenit violet iar la gură ai făcut spume”, a rememorat femeia, citată de Antena 3.

 

 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole