Ucrainenii recuceresc niște sate

Potrivit Agepres, care citează DPA, armata ucraineană a întreprins în timpul nopţii de luni spre marți câteva atacuri aeriene asupra poziţiilor ruse în sudul Ucrainei. Asta, deși în est lucrurile rămân neschimbate. Adică, rușii sunt victorioși.

„Elicoptere ucrainene au lovit grupuri mari de forţe inamice în regiunea Herson, iar avioane – depozite de muniţii în regiunea Mikolaiv (Nikolaev)”, a anunţat marţi statul major al forţelor armate ucrainene.

Pentru că Rusia era net superioară Ucrainei la forțele aeriene, aceasta din urmă și-a folosit mai rar flota aeriană. Acum a a recucerit câteva sate de-a lungul frontierei dintre regiunile Mikolaiv şi Herson de la Marea Neagră.

Analiştili de la Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), de la Washington, susțin că armata ucraineană a reuşit să respingă marina rusă de pe coasta ucraineană a Mării Negre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...