Ultima zi de școală pentru elevii de clasa a VIII-a

Elevii de clasa a VIII-a încheie vineri cursurile gimnaziului. Astăzi se încheie și înscrierile pentru Evaluarea Națională.

Înscrierile pentru susţinerea Evaluării Naţionale au început pe 4 iunie şi se vor încheia vineri.

Proba scrisă la Limba şi literatura română va avea loc pe data de 22 iunie, iar proba la Matematică – pe 24 iunie. Elevii minorităţilor naţionale vor susţine proba scrisă de limbă şi literatură maternă pe 25 iunie.

Primele rezultate la Evaluarea Naţională vor fi afişate pe 29 iunie, iar contestaţiile vor putea fi depuse pe data de 30 iunie.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate pe 4 iulie.

Broșura de admitere liceu 2021

Broșura de admitere la liceu 2021 a fost tipărită de toate inspectoratele școlare județene până pe data de 10 mai 2021 și publicată pe site-urile proprii pentru a putea fi consultată de toți cei interesați.

Broșura de admitere la liceu cuprinde informațiile despre admitere. În broșură se vor regăsi toate informațiile de care au nevoie elevii și părinții pentru a se putea orienta către școlile potrivite. Aceasta conține pe lângă informațiile despre admitere și lista cu toate școlile din județ, numărul de clase pentru fiecare profil și specializare, numărul de locuri și codurile pentru fiecare unitate de învățământ liceal pe filiere, profiluri, specializări/domenii de pregătire, limbă de predarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole