Ultimul mesaj al Iulian Juncănaru, stomatologul vedetelor găsit mort. Unde pleca în ianuarie

Iulian Juncănaru, tânărul stomatolog al vedetelor găsit mort, era o prezență activă pe rețelele sociale. Ultimul său mesaj era adresat celor care apelau la serviciile  lui și cărora le-a cerut să împărtășească experiențele lor la clinica la care lucra.

„Viața m-a învățat că, în cele mai multe situații, cel mai mult te bucuri când oferi, nu când ceri. Tocmai de aceea vreau să vă ofer mulțumiri celor care m-ați susținut pe parcursul anilor cu energii pozitive, chiar și în zilele mai puțin ușoare! Nu îmi stă în fire să cer, dar de data aceasta vin cu o rugăminte către voi – pentru echipa mea de la Clinica Medicum! Au nevoie de părerile voastre și de aceeași energie bună pe care mi-o oferiti mie. Dacă doriți să le spuneți cum v-ați simtit la clinică și ce v-a impresionat, le puteti scrie o recenzie pe Google! Fiecare cuvânt de sprijin contează!”, a scris Iulian pe Facebook, potrivit RomaniaTv.

Unde urma să meargă în ianuarie

Lui Iulian îi plăcea foarte mult să călătorească. Ultima vacanță a fost în Bruxelles, la finalul lui octombrie, iar în vară a fost Creta. A mai fost plecat și la Londra, în Madrid, Berlin și chiar Zanzibar.

De sărbători, Iulian avea în plan să meargă acasă, la mama lui, la Broșteni, iar în luna ianuarie urma să meargă într-o vacanță în Iordania. Din păcate, soarta i-a rezervat cu totul altceva.

„Drum bun, prieten drag, om bun cu suflet minunat! Meritai să trăiești mai mult! Să te bucuri de ce ai realizat și de frumoasa cariera ! Trebuia să mergem împreună de Crăciun la Broșteni, ți-ai luat bilet să mergi în Iordania, în ianuarie, aveai atâtea planuri, Iuliane… E greu să ne obișnuim cu ideea, că nu te vom mai vedea niciodată … Sper să-ți găsești liniștea, doctore!”, a postat prietena lui Iulian pe Facebook.

Citește și Doctorul Iulian Juncănaru, stomatologul vedetelor, a fost găsit mort în locuința sa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole