Doctorul Iulian Juncănaru, stomatologul vedetelor, a fost găsit mort în locuința sa

Medicul dentist Iulian Jucănaru, cunoscut drept stomatologul vedetelor, dar și pentru participarea la emisiunea „Chefi la cuțite”, a fost găsit decedat în propria locuință. 

Din câte spun cunoscuții, a fost găsit fără suflare în locuință, probabil în urma unui stop cardio respirator.

Juncănaru Iulian a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să demonstreze că pasiunea pentru gătit te poate ajuta să transformi rețetele simple în adevărate delicii! Cu o rețetă de mușchiuleț de porc cu sos de merișoare și piure, concurentul și-a dorit să impresioneze jurații.

Născut în Broșteni, locul în care a copilărit Ion Creangă, Iulian a dezvăluit ce copilărie palpitantă a avut, dar și cât de greu i-a fost să își realizeze visul de-a deveni medic.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, a dezvăluit acesta, plin de emoție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...