Accident pe Centura București: 2 persoane, în stare gravă la spital

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineață, pe Centura Capitalei. Două autovehicule au fost implicate într-o coliziune în urma căreia a rezultat rănirea a două persoane. Cele două victime se află în stare gravă.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DNCB la intersecţia cu DN 4 Bucureşti-Olteniţa, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni din judeţul Ilfov.

În intersecție s-au ciocnit o dubă și o camionetă, cel mai probabil pe fondul nerespectării priorității. În urma impactului, cei doi șoferi au fost răniți grav, unul dintre ei rămânând blocat în mașină. După intervenția salvatorilor la fața locului ambele victime au fost transportate la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

La primele ore ale dimineții, traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri pentru aproximativ două ore, iar coada de mașini a ajuns să măsoare mai bine de 7 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...