Un activist s-a înjunghiat în gât cu un pix, în boxa acuzaţilor (VIDEO)

Un activist belarus al opoziţiei s-a prăbuşit în timpul unei audieri la tribunal, în Minsk. Imaginile video sugerează că Stepan Latipov a încercat să îşi taie gâtul în semn de protest faţă de opresiunea exercitată asupra persoanelor din opoziţie.

În sala de judecată s-au auzit ţipete când Stepan Latipov a scos un obiect din mapa de documente şi şi l-a înfipt în gât. Martorii au afirmat că era vorba despre un pix. Latipov a căzut pe spate în boxa acuzaţilor şi a fost dus ulterior la spital. Viaţa nu îi este pusă în pericol, potrivit BBC.

Domnul Latipov a devenit celebru în august 2020, când a împărţit flori trecătorilor, la începutul protestelor împotriva realegerii controversate a preşedintelui Aleksandr Lukaşenko. Presiunea exercitată asupra oponenţilor preşedintelui este neobosită. Cu câteva ore înainte, un jurnalist a fost arestat pentru că purta o eşarfă în culorile opoziţiei, roşu şi alb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...