Un adolescent palestinian a fost ucis de poliţia israeliană: Minorul a înjunghiat doi poliţişti în Oraşul Vechi din Ierusalimul de Est

Un palestinian în vârstă de 16 ani a înjunghiat doi poliţişti în Oraşul Vechi din Ierusalimul de Est. Adolescentul a fost ucis prin împuşcare, anunţă poliţia israeliană, relatează AFP.

Doi membri ai Poliţiei israeliene de Frontieră au fost ”înjunghiaţi” în apropierea unei şcoli talmudice (yeshiva) pe strada al-Wad, care traversează cartierul musulman, în Oraşul Vechi din Ierusalimul de Est, anunţă într-un comunicat poliţia.

Contactat de AFP, un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat că atacatorul a fost ucis prin împuşcare de către forţele de ordine.

Potrivit poliţiei israeliene este vorba despre un băiat în vârstă de 16 ani care locuia în Ierusalimul de Est, sectorul palestinian al oraşului sfânt.

Cei doi poliţişti au fost evacuaţi către Spitalul Hadassah din Ierusalim, a anunţat într-un comunicat United Hatzalah, un serviciu de salvare, care le-a acordat primul ajutor.

”Am îngrijit o femeie rănită moderat şi un bărbat rănit uşor în incident. I-am evacuat către Spitalul Hadassah”, declară în comunicat un salvator, Yechiel Stern.

Ierusalimul, Cisiordania ocupată şi Israelul sunt, din octombrie 2015, teatrul unor atacuri antiisraeliene comise cel mai adesea de către tineri palestinieni izolaţi. Aceste violenţe au scăzut în intensitate, dar continuă sporadic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...