Un altfel de maraton de vaccinare la Timișoara. Un centru a fost amenajat pe o terasă

Publicat: 29 mai 2021, 17:25, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
Un altfel de maraton de vaccinare la Timișoara. Un centru a fost amenajat pe o terasă

În Timișoara este organizat un mini-maraton de vaccinare.  Tinerii care au împlinit 16 ani pot veni chiar la terasă pentru a se vaccina anti – coronavirus.

Echipa care a organizat Maratonul Vaccinării de la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara pregăteşte un eveniment similar de Ziua Copilului. 

Timişorenii care trebuie să îşi facă rapelul sau vor să se vaccineze cu prima doză sunt aşteptaţi, în 1 iunie, la ”Vineri 15”, un local aflat pe malul Canalului Bega.

Tinerii care au împlinit 16 ani se pot vaccina cu serul de la Pfizer / BioNTech. Pot veni să se vaccineze și persoane care au peste 18 ani. La acest centru amenajat va mai fi folosit serul de la Johnson& Johnson.

Evenimentul va începe marţi, la ora 10.00 şi se va încheia la ora 22.00. În cadrul maratonului vor avea loc şi recitaluri de muzică, se va juca o piesă de teatru şi va fi organizată şi o expoziţie de grafică.

De asemenea, va fi şi o tombolă cu surprize pentru adolescenţii care s-au vaccinat şi pentru părinţii lor.

În prima ediție a maratonului de vaccinare de la Timișoara au fost vaccinate 6.772 de persoane. La cea de-a doua ediţie au fost imunizate  8.540 de persoane.