Un altfel de maraton de vaccinare la Timișoara. Un centru a fost amenajat pe o terasă

În Timișoara este organizat un mini-maraton de vaccinare.  Tinerii care au împlinit 16 ani pot veni chiar la terasă pentru a se vaccina anti – coronavirus.

Echipa care a organizat Maratonul Vaccinării de la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara pregăteşte un eveniment similar de Ziua Copilului. 

Timişorenii care trebuie să îşi facă rapelul sau vor să se vaccineze cu prima doză sunt aşteptaţi, în 1 iunie, la ”Vineri 15”, un local aflat pe malul Canalului Bega.

Tinerii care au împlinit 16 ani se pot vaccina cu serul de la Pfizer / BioNTech. Pot veni să se vaccineze și persoane care au peste 18 ani. La acest centru amenajat va mai fi folosit serul de la Johnson& Johnson.

Evenimentul va începe marţi, la ora 10.00 şi se va încheia la ora 22.00. În cadrul maratonului vor avea loc şi recitaluri de muzică, se va juca o piesă de teatru şi va fi organizată şi o expoziţie de grafică.

De asemenea, va fi şi o tombolă cu surprize pentru adolescenţii care s-au vaccinat şi pentru părinţii lor.

În prima ediție a maratonului de vaccinare de la Timișoara au fost vaccinate 6.772 de persoane. La cea de-a doua ediţie au fost imunizate  8.540 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...