Un angajat al Uzinei Dacia din Mioveni a fost găsit mort. Polițiștii au deschis dosar penal

Un angajat al Uzinei Dacia din Mioveni a fost găsit mort luni după-amiază în unitate. Cadavrul bărbatului în vârstă de 51 de ani, din Pitești, a fost descoperit de un alt angajat, într-o toaletă din incinta vestiarului.

La fața locului, se fac cercetări cu privire la stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

A fost deschis dosar penal conform art. 349 pentru neluarea măsurilor de securitate și sănătate la muncă și art. 351 din Codul Penal pentru nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

„ Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani a fost gasit inconștient in toaleta de la locul de munca. A fost solicitat un echipaj medical, care în ciuda eforturilor depuse, nu a putut face nimic pentru bărbat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în munca (pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor), a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Epure Mădălina, pentru Puterea.ro.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole