Un angajat din cadrul Guvernului a murit în timpul serviciului

Sfârșit tragic pentru un angajat de la Secretariatul General al Guvernului, responsabil cu Situațiile de Urgență care a murit în timpul programului. Bărbatul avea 52 de ani.

Este vorba, mai exact de Gabriel Angelescu care și-a pierdut viața în timpul serviciului. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani se afla la muncă în momentul în care a căzut din picioare în biroul său de la Palatul Victoria.

Autoritățile au fost alertate de colegii acestuia, care au sunat la numărul de urgență 112. Odată ajunși la fața locului, medicii au început procedura de resuscitare, care a durat 50 de minute.

Din păcate, în ciuda intervenției prompte, medicii s-au văzut nevoiți să declare decesul lui Gabriel Angelescu.

Potrivit Romaniatv.net, Gabriel Angelescu era un colonel foarte apreciat, a lucrat în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. A lucrat în trecut și la  MAI, era detașat la Secretariatul General al Guvernului, unde avea funcția de consilier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...