Un autocar cu 40 de pasageri s-a răsturnat în Ialomița

Pe un drum din județul Ialomița, un autocar cu 40 de persoane a suferit un accident, răsturnându-se. Autoritățile au declanșat Planul Roșu de intervenție.

În zona localității Iazu a avut loc un accident în care o persoană a suferit răni ușoare, conform informațiilor furnizate de ISU Ialomița. Din cauza numărului de persoane implicate, Planul Roșu de intervenție a fost activat în județul Ialomița în intervalul orar 5:48 – 6:40, conform sursei menționate. La locul incidentului au intervenit șase echipe de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, echipate cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și pentru victime multiple, un microbuz și o ambulanță SMURD.

În sprijinul acestora au sosit două echipaje SAJ de tip B, unul de tip C și o autospecială de transport personal și pentru victime multiple de la ISU B-IF. Toate persoanele implicate au fost preluate și transportate către școala din localitatea Iazu pentru a se adăposti. Accidentul a survenit din cauza vizibilității reduse, iar în Ialomița condițiile meteorologice au inclus ninsori abundente și viscol.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole