Un avion cu 22 de persoane la bord a dispărut de pe radare

Un avion operat de o companie aeriană privată a dispărut de pe radare cu 22 de persoane la bord, informează compania aeriană.

Un avion al unei companii aeriene din Nepal nepaleză a dispărut duminică de pe radare deasupra munţilor din Nepal, cu 22 de persoane la bord, au declarat oficiali ai companiei aeriene Tara Air şi ai guvernului, potrivit Reuters şi AFP.

Avionul zbura din oraşul turistic Pokhara, la aproximativ 200 km nord-vest de capitala Kathmandu, către Jomsom din vestul Nepalului, au spus ei.

“S-a pierdut contactul cu un zbor intern de la Jomsom spre Pokhara”, a indicat Sudarshan Bartaula, un purtător de cuvânt al companiei aeriene cu sediul la Kathmandu. Trei membri ai echipajului şi 19 pasageri se aflau la bordul aeronavei, a spus el.

Compania aeriană Tara Air exploatează în principal avioane Twin Otter construite în Canada.

Un oficial al companiei aeriene a spus că printre pasagerii aflaţi la bordul aparatului de zbor se aflau patru indieni şi alţi doi străini, dar naţionalitatea acestora nu este cunoscută pentru moment.

Nepalul, de unde se pleacă spre vârful Everest, înregistrează un record de accidente în reţeaua sa extinsă aeriană internă, cu vreme schimbătoare şi piste de aterizare în locuri dificile din munţii Himalaya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole