Un băiețel de 3 ani a fost refuzat în spital din cauza părinților nevaccinați

O situație de nedescris s-a petrecut în trei spitale, unde un băiețel a fost refuzat să fie tratat, din cauză că părinții nu sunt vaccinați. Băiețelul este din Cipru și a fost internat cu o boală cardiacă gravă, având nevoie urgent de o operație în străinătate. 

Pentru că băiețelul nu a putut fi operat în spitalele din Cipru, Ministerul Sănătății a cerut să fie dus cu un avion în Germania. Însă, cu o zi înainte ca transferul să aibă loc, spitalul din Frankfurt a anunțat că nu-l mai primește, deoarece părinții copilului nu s-au vaccinat împotriva COVID. Deși autoritățile din Cipru au propus ca băiețelul să fie însoțit de un tutore legal în locul părinților săi, această variantă a fost respinsă.

El se află acum în Grecia, în așteptarea unei intervenții chirurgicale. Copilul a fost dus cu avionul la Atena și va fi operat într-un spital privat. În cele din urmă, părinții s-au vaccinat, dar trebuiau să aștepte șase săptămâni înainte de a fi acceptați de spitalele străine, iar copilul trebuie operat cât mai repede cu putință.

Oficialii germani din sănătate au confirmat că nu există nicio regulă potrivit căreia spitalele nu pot trata persoanele nevaccinate, cu atât mai puțin copiii ai căror părinți nu sunt vaccinați. Cu toate acestea, fiecare spital are propriile reguli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...