Un bărbat a fost amendat pentru că cei doi câini ai săi făceau gălăgie

Un bărbat din Brăila a fost amendat de poliție după ce vecinii săi s-au plâns de zgomotul pe care cei doi câini ai săi îl fac zi și noapte.

Exasperați de lătratul celor doi câini, vecinii bărbatului au făcut reclamație la Poliția Locală, plângându-se de zgomotul produs de patrupede, potrivit portalului local Obiectiv Vocea Brăilei.

Polițiștii locali au dat curs sesizării și s-au deplasat la adresa indicată, unde „au constatat că cele reclamate se confirmă”, motiv pentru care l-au amendat pe proprietarul câinilor cu 300 de lei, somându-l să ia „măsuri pentru menținerea liniștii”.

„Pentru nerespectarea de către deținătorii de câini a obligației de a lua măsuri de prevenire a zgomotelor provocate de câinii pe care îi dețin, conform HCLM Brăila nr. 19/2014, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul A.N., de 68 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 300 de lei”, a transmis Poliția Locală Brăila.

„În calitate de deținător a doi câini, persoana nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor și zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate”, mai menționează Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole