Un bărbat a fost înjunghiat în piept de iubita lui. Medicii i-au cusut inima în timp ce bătea

Un bărbat a fost înjunghiat în inimă de iubita lui. Acesta a fost salvat de medici în ultimul moment.

Inima i-a fost cusută de un medic din Sibiu. Este o operație rară, pe care chirurgul a învățat să o facă în străinătate.

Mircea Soloși a fost salvat în ultima clipă de medici, după ce a fost înjunghiat în inimă de iubita sa.

 „Eram în bucătărie la un pahar de vorbă. Îmi aduc aminte cum m-a luat salvarea. Atâta tot”, a declaratMircea Soloși, conform Digi24.

Din ambulanță, bărbatul de 38 de ani a ajuns direct în sala de operații, unde medicii nu au avut prea mult timp la dispoziție ca să îl salveze.

Dr. Gabriela Cozmanciuc, medic la Spitalul Județean Sibiu: „În momentul în care am pregătit incizia, tensiunea a scăzut, s-a prăbușit și am avut timp să ajungem la cord foarte repede și să punem clasic degetul”.

Chirurgul i-au cusut inima fără ca aceasta să fie oprită. Funcțiile inimii au fost preluate de un aparat.

Dr. Gabriela Cozmanciuc, medic la Spitalul Județean Sibiu: „Este o tehnologire mai aparte, în care ești obișnuit să faci operație cardiac fără să oprești cordul. Efectiv nu ai timp să gândești, totul este reflex și atunci am făcut în două etape”.

Iubita bărbatului este acuzată cercetată pentru tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...