Un bărbat a rămas orb în urma unei operații greșite

Un pacient din Slovacia a pățit una cât de bună. Așa vine vorba românească. Bună nu e deloc. Omul s-a dus la spital pentru o operație la unul din ochi, cu care avea probleme serioase, un cancer care l-a tot afectat în timp, și trebuia să suporte o intervenție chirurgicală. Numai că, a rămas orb de-a binelea.

Căci medicul chirurg, în loc să facă operația la ochiul cu probleme, a făcut la ochiul sănătos. Asta s-a întâmplat la spitalul Ružinov din Bratislava, medicul care a greșit se numește Alena și este, clar, o problemă de malpraxis.

Deocamdată, doctorul nu mai lucrează cu bolnavii. I se poate interzice, potrivit legii, să nu-și mai exercite profesia timp de un an și, de asemenea, spitalul poate să-i impună și o sancțiune financiară.

Același spital a dat un comunicat prin care arată că încearcă să atenueze consecințele intervenției chirurgicale greșite și că e aproape de pacient. Poliția, la plângerea familiei pacientului rămas orb, a demarat o anchetă. Bărbatul care a fost operat greșit și a rămas orb are 50 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...