Un bărbat din Congo este candidatul Pro România la primăria unei comune din Giurgiu: „O pată de culoare pentru noi și pentru politica giurgiuveană”

Raymond Eminga este candidatul Pro România la alegerile pentru primăria comunei Buturugeni, județul Giurgiu. Original din Congo, bărbatul are cetățenie română și este fost membru PSD Giurgiu.

Noruț Stănișteanu, coordonatorul organizației județene a Pro România, spune despre Raymond Eminga că este „o pată de culoare pentru noi și pentru politica giurgiuveană”.

„Sunt împreună la această conferinţă de presă de astăzi cu colegii mei, coordonatorul organizaţiei municipale a Pro România, Marian Damian, şi, dacă îmi permiteţi să spun aşa, o pată de culoare pentru noi şi pentru politica giurgiuveană, Eminga Raymond, care este coordonatorul organizaţiei de la Buturugeni şi care, şi spre surprinderea mea, a venit din proprie iniţiativă către acest partid şi până în momentul de faţă cred că este campionul în ceea ce înseamnă a atrage cât mai mulţi oameni în jurul dânsului. Are vreo 48 de adeziuni, e destul de important pentru organizaţiile din mediul rural”, declara, în februarie 2019, coordonatorul organizaţiei judeţene a PRO România Giurgiu, Noruţ Stănişteanu, potrivit Agerpres.

Eminga Raymond a fost membru PSD timp de șase ani și a aderat la Pro România în 2019, din cauza imaginii Partidului Social Democrat de la nivel național. Bărbatul originar din Congo a venit la studii în România la vârsta de 23 de ani și spune că a petrecut mai mult timp în țara noastră decât în statul natal.

„Eu am ales PRO România. Încerc să mă implic în activitatea politică pentru că am fost primit cu toată căldură în comuna Buturugeni și recunosc că poporul român e unul cu un nivel ridicat de ospitalitate, ceea ce face ca Raymond să ajute un pic dacă poate”, a mai declarat candidatul.

1 COMENTARIU

  1. Eminga Raymond primul lucru care trebuie făcut in comuna e să investești în apă ! Apa va deveni mai valoros decât aurul ! Odată ce pelinul lovește transformând o treime din apa sătenilor în otravă! ( Partidul PRO Romania este otrava curata.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...