Un bărbat din Galați a fost împușcat în urma unui conflict dintr-o cafenea

A fost alertă în Galați, după ce ce un bărbat a fost împușcat în urma unui conflict dintr-o cafenea. Polițiștii încearcă să dea de urma agresorului.

Alarma a fost dată de un client, care sesiza că în cafenea situată pe Bulevardul George Coşbuc din Galați are loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia una dintre acestea ar fi fost rănită.

„Întrucât agresorul a părăsit zona cu un autoturism şi este posibil ca acesta să fi folosit o armă la comiterea agresiunii, au fost alertate toate echipajele de poliţie şi s-a solicitat sprijinul IJJ Galaţi, Poliţiei Locale Galaţi şi SRPT. În scurt timp au fost identificate toate persoanele implicate în acest conflict şi a fost depistat atât agresorul, un bărbat de 33 ani, din municipiul Galaţi, cât şi persoana rănită care a fost transportată la spital”, precizează sursa citată.

Armă folosită în timpul conflictului a fost un pistol cu bile de cauciuc, deţinut legal de bărbatul de 33 de ani.

Poliţiştii vor întocmi un dosar penal pentru infracţiunile de uz de armă fără drept şi lovire sau alte violenţe. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Câteva explicații pentru fanii fotbalului care se vor uita la meciul...

Azi e zi de meci! Stejarii vor întâlni Africa de Sud la Cupa Mondială de rugby, un meci gală pentru selecționata noastră. Probabil că mulți...

Dispar culturile fermierilor! Inteligența artificială dă erori grave la APIA

Situație incredibilă la APIA, din cauza erorilor la controlul prin teledetecție: fermierii s-au trezit că inteligența artificială nu le recunoaște culturile. Grâul devine soia,...