Un bărbat din Tulcea i-a secționat gâtul cu drujba unui copil de 7 ani

Publicat: 16 nov. 2022, 18:55, de Florentin Lucaniuc, în News , ? cititori
Un bărbat din Tulcea i-a secționat gâtul cu drujba unui copil de 7 ani

Secene de groază, în această după amiază, în Tulcea. Un bărbat i-a tăiat gâtul cu drujba unui copil de 7 ani. Acesta spune că totul s-a întâmplat din greșeală. Echipajele sosite la fața locului au încercat să salveze viața micuțului, dar a fost în zadar. 

În urmă cu aproximativ o oră, polițiștii au fost sesizați că un bărbat, care tăia stuful cu o drujbă, ar fi tăiat gâtul unui copil de 7 ani. Bărbatul spune că acest lucru s-ar fi petrecut din greșeală.

„În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, se arată în comunicatul poliției.