Un bărbat din Vaslui implicat într-un accident rutier i-a spus echipajului de intervenție că și-a ucis soţia şi copilul, acasă

Un bărbat din judeţul Vaslui şi-a ucis fiul şi soţia, apoi a plecat cu maşina. La un moment dat s-a răsturnat într-un şant, iar un trecător a sunat la 112. Bărbatul a spus asistentei de pe Ambulanţă că şi-a ucis familia, aceasta alertând autorităţile care au stabilit că informaţia se confirmă.

Potrivit www.vremeanoua.ro, un bărbat din comuna Albeşti şi-a ucis soţia şi fiul, iar apoi s-a urcat în maşină şi a provocat un accident în Costeşti. 

O femeie a sunat la 112 şi a anunţat că este o maşină ieşită în decor, fiind trimisă la faţa locului o Ambulanţă cu o asistentă medicală. 

Bărbatul ar fi povestit asistentei că şi-a ucis familia, iar aceasta a alertat autorităţile care au stabilit că informaţia se confirmă. 

Până la ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile nu au transmis un punct oficial de vedere cu privire la dubla crimă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...