Un bărbat din Reghin suspectat de clonare de carduri în SUA a fost prins de polițiștii din Mureș

Polițiștii din Mureș au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat care ar fi clonat carduri și ar fi extras bani din conturile mai multor persoane, în Statele Unite ale Americii. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş au pus în executare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Mureş, pe numele unui bărbat, de 42 de ani, din Reghin. Autorităţile judiciare din S.U.A. au formulat o cerere de asistenţă cu privire la cel în cauză. În fapt, acesta este bănuit că, în perioada 2019 şi până în prezent, împreună cu alte persoane, ar fi instalat dispozitive de acces la diverse bancomate şi terminale de plată”, anunţă Inspectoratul General al Poliției Române.

Aceştia ar fi colectat numere de conturi şi informaţii de cont, iar, ulterior, ar fi făcut mai multe retrageri de numerar din conturile victimelor.

Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu Mureş, au făcut o percheziţie domiciliară la persoana bănuită de comiterea faptelor.

Cel în cauză a fost prezentat instanţei, iar aceasta a emis un mandat de arestare provizorie faţă de bărbat, în vederea extrădării.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole