Un bătrân de 89 de ani a ars de viu în casă, la Moșteni, Giurgiu

Publicat: 31 ian. 2023, 15:38, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Un bătrân de 89 de ani a ars de viu în casă, la Moșteni, Giurgiu
Sursa foto: ISU Giurgiu

Tragedia s-a produs marți, în jurul prânzului, în satul Moșteni (jud. Giurgiu), pompierii ajunși la fața locului nemaiputând face nimic pentru bătrânul prins sub tavanul dărâmat al casei.

Imediat după primirea apelului ce anunța incendiul din Moșteni, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă, o ambulanță SAJ și echipaje de Poliție.

Vecinii le-au spus pompierilor că există riscul ca bărbatul care locuiește în casa respectivă să fie într-una dintre încăperi, motiv pentru care echipajele au început imediat căutarea acestuia, concomitent cu actiunea de stingere a incendiului.

Din păcate, bărbatul a fost surprins sub un tavan care s-a prăbușit, fiind găsit de pompieri în holul casei, fără semne vitale.

Echipajul SAJ prezent la caz a declarat decesul acestuia.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent în bucătărie, dormitor, hol, dar și la acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Incendiul a fost observat târziu și cel mai probabil s-a produs din cauza burlanului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere – precizează reprezentanții ISU Giurgiu.