Un bătrân din Condeești a murit carbonizat în propria casă

Un bătrân în vârstă de 87 de ani a murit carbonizat într-un incendiu izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în propria locuinţă din localitatea Condeeşti, informează ISU Ialomiţa.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa a fost alertat prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la o casă din satul Condeeşti, comuna Bărcăneşti.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Pentru lichidarea incendiului, dar şi pentru îndepărtarea efectelor negative, forţele de intervenţie au acţionat aproximativ două ore.

În interiorul casei a fost găsită o victimă carbonizată.

În incediu au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, mobilierul din două camere şi alte bunuri din interior.

Cauza incendiului din Condeești a fost un coș de fum deteriorat

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea unui coş de fum deteriorat.

ISU Ialomiţa a precizat că, sâmbătă şi duminică, echipajele Detaşamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru stingerea a încă două incendii, ambele fără victime. Primul s-a produs în comuna Roşiori şi a fost determinat probabil de un scurtcircuit, provocat de un cablu electric defect, iar cel de-al doilea în satul Malu Roşu din comuna Armăşesti, cauza probabilă fiind folosirea intenţionată sau din culpă a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...

Carne din plastic la un supermarket din București

După celebrul hamburger cu carne de plastic de laMcDonald’s, a apărut acum și carne din plastic la caserolă. Un bucătar de meserie și-a dat...