Un celebru club din sectorul 2 continuă să funcționeze, în ciuda sancțiunilor. Ce soluții are primăria

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că un club de renume din București și-a reluat activitatea fără nici un drept, în ciuda sancțiunilor primite luna trecută.

Primarul spune că au fost dublate amenzile şi confiscate veniturile ilicite obţinute de către operatorul economic.

„Aparent în lumea «intangibililor» suspendarea activităţii până la rezolvarea problemelor e totuna cu o pauză scurtă, de formă. Greşit. Azi, în ciuda sancţiunilor aplicate în martie, cei de la Bamboo au repornit activitate fără niciun drept. Nu au intrat în legalitate cu amenajarea terasei. Nu şi-au scos autorizaţie de funcţionare. Nimic. Au impresia că regulile nu sunt pentru ei. Cum e şi normal, instituţiile abilitate au venit în control şi iar au găsit nereguli. Au fost dublate amenzile şi au fost confiscate veniturilor ilicite obţinute de operatorul economic în perioada suspendării activităţii comerciale”, a scris Radu Mihaiu sâmbătă pe Facebook. 

„În Sectorul 2 încurajăm afacerile, dar doar pe cele legale. Este uimitor cum pentru o locaţie cu atât de mult potenţial nu se investeşte corect şi nu se fac demersurile pentru intrarea în legalitate. E alegerea lor, dar atâta timp cât nu respectă normele în vigoare, suspendarea activităţii rămâne valabilă şi vor fi sancţionaţi pentru orice fel de abatere”, a completat Mihaiu.

 Conform primarului, în urma unor controale făcute la finalul lunii martie în acest club au fost aplicate amenzi de 33.000 de lei. De asemenea, s-a dispus suspendarea activităţii şi cercetarea penală pentru evaziune fiscală.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole