Un centru de vaccinare drive-thru din Arad, amenajat în parcarea unui supermarket

Primăria Arad anunţă că a început amenajarea unui centru de vaccinare anti-COVID-19 în parcarea unui hipermarket, unde se va administra serul Pfizer, fără programare.

Pe pagina de Facebook a viceprimarului municipiului Arad, Lazăr Faur, sunt postate fotografii în care este surprinsă operațiunea de amenajare a noului centru.

Pregătim centrul de vaccinare drive-thru din parcarea Real/Remarkt – Jumbo. În acest centru vaccinarea se va face fără programare, direct în maşină, cu vaccin Pfizer. Dacă mergeţi la cumpărături de Paşti, durează doar 15 minute să vă imunizaţi”, a scris viceprimarul pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, acesta a anunţat că Primăria Arad porneşte o campanie de susţinere a imunizării, care se va putea face şi direct acasă la doritori.

Pentru cei care doresc, există şi posibilitatea vaccinării la domiciliu. Ne adresăm tuturor, dar în special persoanelor vârstnice care nu se pot deplasa la centrele fixe de vaccinare. Programarea se face extrem de simplu, la telefon”, a anunţat Lazăr Faur, potrivit Agerpres.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole