Un consilier județean Pro România, fost prefect PSD, în conducerea Conpet Ploiești

Trocul politic dintre PNL și Pro România merge perfect la o operatorul sistemului național de transport țiței și derivate prin conducte din România, Conpet SA Ploiești, spre disperarea celor de la USR, de când la conducerea societății revenit Dorin Tudora, omul de casă al Robertei Anastase.

PUTEREA a semnalat că la scurt timp după ce a redevenit anul acesta director general la Conpet SA Ploiești, liberalul Dorin Tudora, și-a tras trei consilieri de la trei trei partide dispărute din Parlament. 

Este vorba despre Cătălina Bozianu de la PMP, Viorel Dosar, fost polițist ajuns consilier județean ALDE, și Mădălina Lupea, fost procuror și prefect de Prahova pe vremea lui Dragnea, acum consilier județean Pro România.

Cei trei au aterizat la Conpet SA Ploiești pentru simplul fapt că PNL nu se mai înțelege la Consiliul Județean Prahova cu cei de la USR și are nevoie de votul consilierilor ALDE, Pro România și PMP ca să-și treacă proiectele.

Numai că, săptămâna trecută, Consiliul de Administrație de la Conpet Ploiești a decis să înființeze un al doilea post de director general adjunct, funcție care a fost deja ocupată de către consilierul județean Pro România, Mădălina Lupea, care era consiliera directorului general Dorin Tudora.

Așadar, un post de conducere adjudecat pe criterii politice, dar foarte bine remunerat, adică cu vreo 25.000 de lei pe lună.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole