Poliția, din nou în prim-plan la Bolintin: un copil a lovit o mașină a Poliției!

Un incident cel puțin ciudat este raportat de Poliția Giurgiu: un copil de cinci ani a lovit o mașină de Poliție! S-a întâmplat pe o stradă din Bolintin Vale, localitate unde este instituită zonă specială de protecție, în urma incidentelor legate de uciderea unui șofer de microbuz.

IPJ Giurgiu anunță că luni, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 12.40, în timp ce un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un minor de 5 ani nesupravegheat, a ieșit în fugă din curtea imobilului și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru efectuarea de investigații de specialitate.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale.

Reamintim că în orașul Bolintin Vale este instituită zonă specială de protecție, după incidentele de săptămâna trecută, inscate de crima comisă asupra unui șofer de microbuz din localitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole