Un copil de 4 ani a fost bruscat și aruncat de mamă pe tobogan

O femeie în vârstă de 31 de ani şi-a bruscat copilul, într-un parc din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, şi l-a aruncat de pe tobogan, de la o înălţime de aproximativ 1,5 metri.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, întreaga scenă a fost observată de alţi oameni din parcul din Caransebeş, care au sunat imediat la 112.

Copilul, în vârstă de 4 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Caransebeş cu traumatism cranio-cerebral şi plagă la nivelul capului şi rămâne internat în spital, sub supraveghere medicală. Mama lui a fost dusă de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Caraş-Severin au deschis o anchetă în acest caz şi au dispus măsura plasamentului în regim de urgenţă a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 şi 14 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...