Un copil de doar 11 zile a ajuns la spital după un accident pe DN 6

Publicat: 09 dec. 2022, 22:16, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Un copil de doar 11 zile a ajuns la spital după un accident pe DN 6

Opt persoane, dintre care patru copii – cel mai mic, de doar 11 zile – au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs în această seară, pe DN 6, în localitatea Copaciu (jud. Giurgiu).

În cel mai scurt timp, spre locul accidentului (produs în jurul orei 20.15) au fost direcționate patru echipaje SMURD, trei ambulanțe SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj de stingere, toate de la ISU Giurgiu.
De asemenea, din cadrul ISU București-Ilfov au fost solicitate în sprijin o unitate de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor.

Potrivit reprezentanților ISU Giurgiu, resursele medicale au acționat rapid pentru evaluarea stării de sănătate a tuturor persoanelor implicate, aceasta fiind preluate și transportate la spitale din capitală, astfel:

  • de către unitatea de terapie intensivă mobilă o fetiță de 5 luni, inconștientă;
  • de către ambulanțele SAJ: o femeie de 33 ani și un băiețel de 11 zile; un bărbat de 27 de ani și un băiețel de 5 ani;
  • de către SMURD o femeie de 25 de ani și un bărbat de 31 ani și un băiețel de 4 ani.

În accident au fost implicate două autoturisme, Poliția urmând a stabili circumstanțele producerii acestuia, însă este de menționat că județul Giurgiu este, vineri seară, sub o atenționare meteorologică tip Cod Galben de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 m și local sub 50 m, până la ora 00:00.