Un cunoscut om de afaceri din Gorj a fost reținut. Bărbatul este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani

Patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach, Laurențiu Maronidis, a fost reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii din Gorj, fiind acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani.

Potrivit Gorjonline.ro, tânăra de 15 ani frecventa locația deținută de omul de afaceri împreună cu prietenii săi, iar fiindcă fata nu a cedat avansurilor făcute de Laurențiu Maronidis, bărbatul le-ar fi pus tuturor vodkă și droguri în băuturile răcoritoare.

Așa ar fi reușit omul de afaceri să întrețină mai bine de două săptămâni relații sexuale cu tânăra într-o încăpere a complexului de agrement. Într-o discuție înregistrată, bărbatul ar fi recunoscut că a întreținut relații sexuale cu minora și a motivat că nu i-a cerut buletinul pentru a vedea ce vârstă are.

”Imaginile le-a primit și nevastă-mea. Asta e! Sunt un nenorocit! Imi asum, mă duc și la pușcărie”, afirmă acesta, potrivit Gorjexpress.ro.

Surse din anchetă citate de Antena3 susțin că drogul pe care îl folosea pe minore se numește ”Loverboy”.

Astăzi, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Laurențiu Maronidis a fost arestat pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

”La data de 30 august a.c.,polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 12‐23 august a.c.,bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani, din municipiul Târgu Jiu și orașul Turceni. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale”, a comunicat IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...