Un fel de „dragostea din tei”? Cel mai urmărit vlogger francez, urcă în top cu o melodie cântată în română (VIDEO)

Publicat: 24 nov. 2021, 00:03, de Eliza Popa, în Internațional , ? cititori
Un fel de „dragostea din tei”? Cel mai urmărit vlogger francez, urcă în top cu o melodie cântată în română (VIDEO)

O piesă cântată de Squeezie – cel mai urmărit vlogger francez, a urcat rapid în top. „Time Time” este o parodie după muzica anilor 2000, are ca temă fericirea de mânca un pepene fără sâmburi și este interpretată în română!

La începutul acestei luni, vloggerul a reunit șase pasionaţi de muzică – două echipe de câte 3 – şi le-a propus o provocare: să creeze în doar trei zile „un hit în stilul anilor 2000”, potrivit rfi.ro. Așa a luat naștere melodia „Time Time” și grupul „Trei degete” al lui Squeezie, care parodiază, între altele, hit-ul „Dragostea din Tei” cu care grupul O-Zone făcea furori în anul 2000.

A devenit celebru propunând clipuri umoristice

Videoclipul a fost vizionat pe YouTube de peste 9 milioane de oameni în cinci zile de la lansare, iar CD-ul single a fost vândut în primele 48 de ore în aproape 40.000 de exemplare. Banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile. În vârstă de 25 de ani, Squeezie, pe numele său adevărat Lucas Hauchard, are peste 16 milioane de abonaţi la canalul său de YouTube. A devenit celebru propunând clipuri umoristice, filmulețe cu reacţii la diverse teme de actualitate, dar şi videoclipuri muzicale compuse cu diverşi prieteni.