Un fintech a lansat primul pachet de beneficii extra-salariale cu o componentă de plată în avans a salariilor

Salarium Fintech si Edenred Romania au dezvoltat primul pachet de beneficii extrasalariale cu componenta de plata in avans a salariilor, intr-un context atipic in care pandemia a accelerat nevoia de democratizare a zilei de salariu.

Flexibilitatea pieței de beneficii extrasalariale a crescut în ultimii ani și companiile sunt încurajate să găsească soluții pentru atragerea și retenția angajaților, concomitent cu eficientizarea costurilor companiei. Salarium, prima platformă de plată instant a avansurilor salariale, răspunde cu succes acestor nevoi și aduce un aport pozitiv în sfera bunăstării financiare a angajaților.

Astfel, Salarium și Edenred devin parteneri pentru a oferi companiilor un pachet complet de beneficii care sa raspunda nevoilor in continua schimbare a angajatilor.

Prin intermediul Salarium, angajații își pot accesa salariul oricând doresc în timpul lunii pentru un plus de autonomie și o mai bună gestiune a veniturilor lor. Salarium contribuie, de asemenea, la modernizarea sistemului de salarizare și optimizează procesul clasic de acordare a avansului salarial. Companiile care folosesc soluția Salarium eficientizează procesul de acordare a avansurilor, grăbesc timpii dintre nevoia salariatului și accesul la bani, optimizează fluxurile de numerar din cadrul companiei și contribuie pozitiv la retenția de angajați.

Alina Ștefan, Chief Executive Officer, Salarium Fintech: „Salarium a introdus pentru prima dată în România conceptul de „salary on demand”, concept care se aliniază trendului internațional de democratizare a zilei de salariu. Soluția Salarium face parte din trendul internațional care este din ce în ce mai pregnant datorită efectelor pozitive aduse în viețile angajaților și a companiilor. Ritmul alert al pieței de consum, marea migrație a angajaților de la o companie la alta, gig economy și rata crescută a salariaților care rămân fără bani de la un salariu la altul au accelerat nevoia unei astfel de soluții și în piața din România.

Ne bucurăm de deschiderea Edenred de a introduce Salarium în cadrul companiior din portofoliu, sprijinindu-le astfel, să aibă mai multă grijă de angajații lor și să eficientizeze atât costurile, cât și efortul echipei de salarizare.”

Ştefan Toderiţă, Strategy and Development Director, Edenred România și Benefit: „Suntem în permanență conectați la cerințele din piața muncii si la nevoile angajatilor, care sunt in continua schimbare. Anul trecut am lansat primul (si deocamdată unicul) parteneriat cu o platformă de food delivery din România (Tazz), primul card eco şi primul chatbot din industrie, anul acesta, am lansat prima aplicate de beneficii extrasalariale din Romania, iar acum propunem aceasta premiera.

Adăugarea solutiei de plata in avans a salariilor în pachetul de beneficii extrasalariale pe care il oferim completează ecosistemul Edenred cu un beneficiu mult dorit si apreciat de angajatii din Romania.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru...

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era șantajului...