Cristian Boureanu a fost prins beat la volan

Publicat: 15 mart. 2023, 21:02, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Cristian Boureanu a fost prins beat la volan
Sursă foto: G4media.ro

Cristian Boureanu a fost prins sub influența alcoolului pe DN1, în orașul Comarnic.Fostul politician avea o alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat.

Cristian Boureanu a intrat în vizorul polițiștilor după ce acesta a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. În urma testării cu aparatul etilostest a rezultat o alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior solicitând recoltare de probe biologice de sânge.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, se precizează în informarea poliției.

În urma accidentului, fostul politician a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.175 de lei. Totodată, acestuia i-a fost suspendat exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile.