Un fotbalist a murit, după ce a fost împușcat de polițiști (Video)

Lucas Gonzalez, fotbalist argentinian, a murit după ce a fost împușcat în cap de către polițiști, conform publicațieri AS. Victima avea 17 ani.

Gonzalez juca fotbal la echipa din liga a doua argentiniană Barracas Central. Miercuri dimineață, acesta se întorcea de la antrenament, iar alături de încă trei coechipieri, aceștia aflându-se într-o mașină.

La un moment dat, niște polițiști le-ar fi făcut semn să se oprească, deoarece conducătorul auto ar fi făcut mai multe manevre periculoase în trafic. Șoferul nu a oprit mașina, iar Gonzalez ar fi scos pe geam un pistol pentru a-i intimida pe oamenii legii.

Lucas Gonzalez a fost împușcat în cap de către unul dintre polițiști. Fotbalistul a decedat ulterior, la spital. Mama acestuia susține că cei patru ar fi fost atacați fără niciun motiv de polițiști, iar copilul ei nu ar fi avut nicio armă asupra sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...