Trei persoane au fost rănite, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat la intrarea într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui

Trei persoane au fost rănite vineri, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat la intrarea într-o benzinărie de pe Autostrada A2, acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean Călăraşi pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, vineri a avut loc un accident pe A2, calea 1, după ce un microbuz în care se aflau şase persoane s-a răsturnat la intrarea într-o staţie de alimentare cu carburant.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor din cadrul ISU Călăraşi şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă.

De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Bucureşti – Ilfov.

Echipele de intervenţie au constatat că din cele şase persoane aflate în microbuz trei aveau nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind conştiente şi cooperante. Pe durata intervenţiei, circulaţia la intrarea în staţia de alimentare cu carburant a fost oprită. 

Cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Călăraşi, două cu ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi una cu un echipaj SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...