Un moldovean mai „special”. Unde și-a montat rezervoarele de GPL de la mașină

Pentru că nu a avut destul spațiu în portbagaj, deși are o mașină de familie, unde spațiul interior este trăsătură definitorie, un cetățean din Republica Moldova și-a montat rezervoarele de GPL pe…acoperișul mașinii!

Cel mai probabil, boxa de pe acoperiş ar putea fi acoperită şi cu un capac, iar atunci rezervoarele de gaz ar fi ascunse, iar trecătorii ar rămâne cu impresia că maşina e un simplu Citroen cu boxă pe acoperiş, pregătit de un drum mai lung.

Aşa, însă, rezervoarele au fost la vedere, iar maşina a atras atenţia trecătorilor, care au şi pozat instalaţia.

Fireşte, într-un asemenea caz apar întrebări legitime despre siguranţa acestei instalări, despre cât de bine fixate sunt rezervoarele şi cum s-ar comporta ele într-un accident, dar putem prezuma că şi proprietarul de Citroen s-ar fi gândit la asta, dar şi cei care au montat sistemul, eventual.

Cert e că soluţia această i-a economisit spaţiul din portbagajul principal şi i-ar fi oferit o autonomie mult mai mare decât ar fi fost în cazul unui rezervor standard.

1 COMENTARIU

  1. Respectivul, o fi vazut in tinerete,vizitand Bucurestiul sau in vreun film despre Romania ,anilor 80,vestitele autobuze cu butelii pe capota,denumite ,,Elena Gay,(nu Enola Gay),care circulau prin capitala !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...